Proces Instrumentatie Expeditie

Proces Instrumentatie Expeditie voor flow, druk, temperatuur, niveau en analyse

De voordelen van moderne proces instrumentatie voor flow, druk, temperatuur, niveau en analyse is voor de WoTS bezoeker voorbereid in een expeditie langs zes stands met concrete demonstraties.

Op de stands van de betrokken exposanten worden de actuele/moderne mogelijkheden afgewisseld met kennisoverdracht van de basisprincipes door oorspronkelijke proces instrumentatie. De concrete toegevoegde waarde komt naar voren in de demonstraties. Als u zich als bezoeker inschrijft voor de World of Automation, kunt u zich ook voor deze expeditie aanmelden.

De stappen in de expeditie staan duidelijk beschreven op de site. U kunt daar ook doorklikken op een verdieping in de stappen. In deze nieuwsbrief nemen wij u in een vogelvlucht mee door de Instrumentatie Expeditie.

Mass Flow Meters

Op de stand van Bronkhorst Nederland wordt de volgende generatie Mass Flow Meters / Controllers voor gas gedemonstreerd. In bijna alle componenten zijn verbeteringen verwerkt. Met deze nieuwe serie introduceert Bronkhorst onder andere de “Differential Temperature Balancing” technologie. Tijden de beurs kan een bezoeker “hands-on” kennis maken met dit instrument door het te bedienen middels een touchscreen.

Clamp-on FLowmeting

Vanaf de stand van Flexim Instruments wordt getoond hoe een clamp-on systeem werkt. De installatie wordt gedemonstreerd. Daarnaast komen lekdetectie en het meten van energieverbruik bij perslucht aan bod. Kobold presenteert als fabrikant van innovatieve sensoren een oplossing voor het meten van debiet en niveau. Een flowmeter presenteert de actuele meetwaarde en een flowschakelaar bewaakt een minimale flow. Er wordt een transparante opstelling gebruikt, waarin verschillende principes voor niveau of flowmeting worden getoond.

Kwaliteitscontrole

In het kader van kwaliteitscontrole worden er steeds meer eisen aan producten gesteld. Wanneer 100% controle wordt geëist, is er automatisering nodig en moet er een snelle effectieve controle plaatsvinden tijdens het productieproces. MCC laat zien hoe lekkages in onderdelen worden opgespoord en minimale openingen worden gecontroleerd. Op de stand van Ankersmid Process staat een opstelling voor de bezoekers, waarbij geheel herleidbaar en gecertificeerd instrumentatie gecontroleerd kan worden. Het kalibreren van kwaliteit van de instrumentatie wordt gedemonstreerd.

Ga naar de vakbeurs WoTS 2016 – World of Technology and Science

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden