Procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Seminar procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Na het succes van vorig jaar, bundelen Danfoss, Endress+Hauser en KSB hun kennis voor de tweede keer. Op 14 en 21 mei 2019 organiseren zij gezamenlijk het seminar ‘Het hart van uw installatie’ over procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

KSB legt op beide dagen de nadruk op een optimale pompselectie voor de ultieme beschikbaarheid en een laag energieverbruik. Ook het werkgebied van pompen, de motorkeuze en (preventief) onderhoud komen aan de orde.

Danfoss Drives houdt een presentatie over condition based monitoring waarbij het inzetten van de frequentieregelaar als sensor dient om te voorspellen wat er in een installatie op (korte) termijn defect raakt.

Endress+Hauser vertelt hoe u met gebruik van smartinstrumentatie het CIP/SIP-proces kunt optimaliseren. Ook laten ze u zien hoe u meer informatie uit instrumentatie kan halen voor voedselkwaliteit- en traceerbaarheidsdoeleinden.

Na afloop van de lezingen kunt u de expertise van de drie deelnemende bedrijven zien en ervaren tijdens demonstraties. Het seminar vindt plaats bij Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen (14 mei) en Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout (21 mei).

Iedereen betrokken bij of verantwoordelijk voor processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie kan het seminar ‘Het hart van uw installatie’ gratis bezoeken. Deelnemers krijgen een lunch aangeboden, een netwerkborrel én een verrassende gastspreker met bijbehorende proeverij.

Ga naar het event

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden