Regelkleppen op Valve World Expo 2016

Regelkleppen en de Valve World Expo 2016

De Valve World Expo 2016 toont van 29 november tot en met 1 december in drie beurshallen in de Messe Düsseldorf de gehele bandbreedte van industriële kleppen en bijbehorende apparatuur. Tevens vindt er de Valve World Conference Düsseldorf 2016 plaats en is er de Pump Summit over pompentechnologie.

Industriële kleppen en bijbehorende apparatuur worden op alle vlakken ingezet maar zijn in afmeting en toepassing zeer verschillend: kleppen, afsluiters en andere apparatuur die voor veiligheid in de olie- en gasindustrie zorgen, vloeistoffen en gassen door chemische installaties leiden, de toe- en afvoer van water regelen, en gassen of vloeistoffen in de drankindustrie op een correcte manier transporteren.

Het aanbod op de Valve World Expo 2016 omvat kleppen, klepcomponenten en – onderdelen, aandrijvingen en –regelaars, compressoren, services en software voor ingenieurs en bedrijven op dit gebied. Gedurende drie dagen zijn de beurshallen 3, 4 en 5 dé internationale ontmoetingsplek voor de branche van klepspecialisten en experts uit de toepassende industrieën. De afnemers komen uit de segmenten olie, gas- en petrochemie, chemische industrie, levensmiddelenindustrie, marine- en offshore-industrie, water- en afvalwaterzuiveringswereld, automotive en machinebouw, farmacie, medische industrie en energietechnologie.

Nu al is meer dan 19.600 vierkante meter netto-tentoonstellingsoppervlakte geboekt. Er hebben zich 638 exposanten uit 39 landen aangemeld. De meeste Europese ondernemingen komen uit Italië, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Turkije en Nederland. Van Overzeese zullen veel exposanten uit de USA, India, Taiwan, Zuid-Korea en China naar Duitsland komen.

Conferentie

De begeleidende vak conferentie ‘Valve World Conference Düsseldorf 2016’ zal in hal 4 opnieuw door KCI worden vormgegeven. Naast toekomstthema’s als materiaalkeuze, nieuwe technologieën en processen voor de productie en toepassing van kleppen, ventielen, nieuwe energiebronnen, en analyses van service en onderhouds, staat een intensieve toelichting op de structuur van de branche op de voorgrond.

Lezingen, workshops en seminars zullen de inhoud van de conferentie meer diepte geven. Er worden experts van over de hele wereld verwacht die met de deelnemers aan de conferentie ideeën uit zullen wisselen over innovaties uit het dynamisch groeiende segment van de kleptechnologie met alle voor- en opvolgtechnologieën.

Pompentechnologie

Pump Summit, de internationale tentoonstelling met conferentie voor pompentechnologie, vindt op 29 en 30 november in hal 7.0 (begane grond) plaats. Hier ontmoeten netwerkers en pompspecialisten elkaar, producenten, handelaren en gebruikers van pompen, afsluitingen en compressoren presenteren hun producten en wisselen vakkennis uit. De top over pompen wordt door een conferentie begeleid. Hierin staan lezingen en workshops over de toepassing van pompen en afsluitingen in de meest uiteenlopende industrieën op het programma.

Ga naar de vakbeurs

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden