Robotica seminar Let’s Meet

Robotica seminar voor plant en techniek

Het robotica seminar Let’s meet! ontmoeten plant en techniek elkaar letterlijk. Elk kwartaal zal er een thema centraal staan wat voor beide sectoren interessant is. Het eerste seminar, dat plaatsvindt op donderdag 9 november a.s., heeft het thema robotica.

Robotica

De robot met al haar technieken is tot veel in staat. Ook in de agrofood sector. Hoe de toekomst voor deze sector eruit zal zien zal veelal bepaald worden door robotica – dit is nodig om concurrerend te blijven. Robots kunnen de efficiëntie en oogst verhogen en arbeidsvraagstukken oplossen.

Sprekers

Hoe worden deze toepassingen van robotica in de agrofood concreet gemaakt? Hoe worden deze technieken ontwikkeld, getest en geïmplementeerd in de agrofood sector? Marcel van Haren zal spreken tijdens de eerste Let’s meet! Hij is werkzaam bij FME (ondernemersorganisatie voor technologische industrie) en leidt het Agri & Food cluster. De tweede spreker is Jeroen Rondeel (Blue Engineering). Jeroen beschrijft hoe robotica concreet toegepast kan en gaat worden in de agrofood. Het AGV cluster is hier een perfect voorbeeld van en zal dan ook verder toegelicht worden.

Netwerkgelegenheid

Na afloop van de presentaties, die zullen afsluiten met een interactieve sessie, worden diverse innovatieve robotica technieken gepresenteerd op de innovatiemarkt. Tegelijkertijd is dit de netwerkborrel – waar nieuwe connecties gelegd kunnen worden en netwerken worden verbreed en uitgediept.

Programma

15.00 uur – Ontvangst
15.30 uur – Presentatie Marcel van Haren – FME (cluster agrifood): Hoe verandert Robotica de agrofood sector?
16:00 uur – Presentatie Jeroen Rondeel: Concrete toepassing robotica in de agrofood
16:30 uur – Innovatiemarkt en netwerkborrel
18.00 uur – Afsluiting

Let’s Meet! is een initiatief van Innoveins. Het seminar vindt plaats op donderdag 9 november a.s. van 15.00 – 18.00 uur in de Villa Flora, Venlo. Aanmelden is gratis en kan het Robotica seminar.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden