ROVC en Fluke bundelen krachten voor gespecialiseerde trainingen

Samenwerking met ROVC geeft antwoord op klantvraag Fluke

ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, slaat de handen ineen met Fluke, specialist in de productie, distributie en onderhoud van elektrotechnische test- en meetinstrumenten en software.

De krachtenbundeling leidt tot kwalitatief hoogstaande en praktijkgerichte trainingen voor de klanten van Fluke. ROVC gaat middels haar infrastructuur Fluke ondersteunen met de verdere uitrol en de organisatie van de trainingen in Nederland. Fluke gebruikt de docenten van ROVC, maar ontwikkelt de inhoud en de lesmaterialen zelf.

ROVC en Fluke hebben de ambitie om in 2016 het aanbod uit te breiden naar vijf à tien trainingen. Cursisten leren om processen efficiënt te beheren en energiekosten te verlagen, en problemen op te sporen mede door de inzet en het juiste gebruik van meetapparatuur. In december wordt de Basistraining en practicum Thermografie in het aanbod van ROVC opgenomen.

Marcel Vermeij, Manager Seminars en Trainingen bij Fluke: “We zijn erg blij dat we in ROVC een professionele opleider hebben gevonden om ons te ondersteunen bij het aanbieden van trainingen. Samen hebben we de ideale combinatie: onze jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van test- en meetinstrumenten en software. Plus het technisch opleidingsspecialisme van ROVC. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter bedienen en stellen we de klantvraag centraal.”

John Huizing, algemeen directeur van ROVC: “Wij zijn trots om samen te werken met een groot en internationaal bedrijf als Fluke. Hoewel we net zijn begonnen, voelt de samenwerking al vertrouwd. We spreken dezelfde taal en dat heeft geleid tot een vliegende start. Ik kijk uit naar een succesvolle toekomst waarin we samen nog meer korte en praktijkgerichte trainingen gaan organiseren.”

Over Fluke

Fluke Corporation, opgericht in 1948, is wereldwijde specialist in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke instrumenten bieden test- en probleemoplossingsfuncties die belangrijk zijn voor een continue uitvoering van commerciële en industriële bedrijfsactiviteiten. De klanten van Fluke bestaan uit technici, engineers, elektriciens, meteorologen en professionals op het gebied van gebouwdiagnose die industriële, elektrische en elektronische apparaten, en kalibratieprocessen voor kwaliteitscontrole en reparatie installeren en beheren en eventuele problemen hiermee oplossen. Meer informatie vindt u op www.fluke.nl

Over ROVC

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. Betrokkenheid bij uw markt, organisatie en medewerkers staat in onze werkwijze centraal. Meer informatie vindt u op www.rovc.nl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden