Seminar Women in de techniek

Pilz organiseert voor de tweede keer seminar: Women in de techniek

Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Pilz voor de twee keer het seminar Women in de techniek dat uitsluitend bedoeld is voor vrouwen die werkzaam zijn in de technische sector.

Het event vindt plaats op donderdag 21 september a.s. in Vianen waar alleen vrouwen welkom zijn en waar gesproken wordt over de verschillen tussen mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de technische sector. Vraagstukken waarom is het zo lastig voor vrouwen aan de top te komen? Hoe doen landen het om ons heen ? Hoe staat het met de Pay Gap worden behandeld.

De middag begint om 15.00 uur tot 19.00 uur en bestaat uit 3 delen met de volgende spreeksters:

drs. Diane van Putten is afgestudeerd in de Communicatie Wetenschappen met de specialisatie Marketing Communicatie. Ze heeft ervaring op gedaan bij bedrijven in de retail-, automotive- en industriële sector. Als MT-lid heeft ze jarenlang actief gewerkt met mannen en vrouwen op managementposities in het bedrijfsleven. Thema’s die ze gaat behandelen zijn verschillen tussen vrouwen en mannen aan de top. Oorzaken. Actualiteiten. Feiten en Wetenschappelijk onderzoek. Een afsluiting met stellingen en ruimte voor discussie.

Prof. dr. Josette Dijkhuizen heeft een Master in Marketing, in Management & Organisatiewetenschappen en een afgeronde opleiding tot coach. Zij werkte 10 jaar binnen diverse internationale bedrijven in verkoop- en marketingfuncties en startte in 2015 een eigen bedrijf. Haar passie voor ondernemerschap, gecombineerd met haar ervaring en kennis, is terug te vinden.in haar boeken en in haar promotieonderzoek die ze in 2015 heeft afgerond op psychologie van ondernemerschap.

In een inspirerende presentatie ‘Vrouwen aan de Top’ neemt ze haar toehoorders mee in de rol van het (vrouwelijk) leiderschap in het bedrijfsleven. Ook gaat Josette in op de bijzondere vrouwen die ze heeft ontmoet in vluchtelingenkampen in het Midden Oosten. Hoe sta je je ‘mannetje’ en hoe kun je de ander krachtig overtuigen? Vragen die Josette met haar talrijke ervaring als hoogleraar, vrouwenvertegenwoordiger, prijzenwinnares en sociaal ondernemer zal presenteren.
We sluiten af met een netwerkmoment onder het genot van een overheerlijk buffet en drankje. Het seminar is op 21 september a.s., gratis en aanmelden kan hier.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden