Special EuroMaintenance 2015 tijdens vakbeurs Maintenance

Special op vakbeurs Maintenance – techniek

EFNMS, BEMAS en Easyfairs slaan opnieuw de handen in elkaar voor Europa’s belangrijkste masterclass conferentie op de vakbeurs Maintenance. Special EuroMaintenance 2015 wordt samen met Maintenance georganiseerd. Op 1 en 2 april 2015 is Antwerp Expo gastheer voor de 1ste editie van de Special EuroMaintenance 2015.

Dit is een initiatief van de European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS), mede georganiseerd door de Belgian Maintenance Association (BEMAS) en vakbeursinrichter Easyfairs.

De globale economie heeft van een performant beheer van de assets voor een duurzame industriële activiteit een strategisch onderwerp gemaakt. Een thema met vele onderliggende disciplines die constant een evolutie doormaken.

Daarom behoort het tot de strategie van EFNMS om de tweejaarlijkse EuroMaintenance-congressen in de oneven jaren te alterneren met een meer gefocuste en gespecialiseerde onderhoudstop.

Special EuroMaintenance plaatst een beperkt aantal topics, aan de hand van innovatieve masterclasses in onderhoud en productie, binnen gespecialiseerde domeinen op het programma. Antwerpen is de 1ste Europese stad die gastheer is voor deze nieuwe congresformule.

Met de Special EuroMaintenance 2015 krijgt de Belgische en Europese industrie opnieuw een topcongres van wereldniveau aangeboden met de nieuwste inzichten en topcases rond topics zoals training- & competentiemanagement, strategisch maintenance-onderzoek, implementatie van een competitief asset managementbeleid.

Het Belgische community-event Maintenance is met haar 10de editie uitgegroeid tot een absolute referentie in de Belgische technisch-industriële wereld, en fungeert als het gedroomde forum voor zowel kleine als grote onderhoudsleveranciers en topmerken op het vlak van onderhoudstechnologie en gespecialiseerde diensten en materiaal om alle trends en spitsvondige innovaties te presenteren.

Door de gelijktijdige organisatie met de Special EuroMaintenance positioneert deze jubileumeditie van Maintenance 2015 zich des te meer als informatiebron bij uitstek voor alle technische departementen en operationele afdelingen uit productie-, proces- en infrastructuuromgevingen.

Special EuroMaintenance programma:
1 april 2015:

  • Masterclass “Is the output of your FMEA FIT” – SDT International
  • Masterclass “Excellence in Shutdown Management” – Allied Reliability Group
  • Masterclass “Implementing a Lubrication Best Practice Strategy” – Enluse, Lubretec
  • More4Core programma
  • HR Award uitreiking

2 april 2015:

  • Masterclass “Journey to a robust asset management” – KPMG
  • Masterclass “Maintenance Optimization” – Lloyds
  • Masterclass “Aging installations: maintain or invest?” – Egemin
  • Masterclass “Asset Management Road Map Development” – Stork Asset Management Consultancy

Programma informatie en inschrijving: www.euromaintenance.be

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden