Talloze nieuwe mogelijkheden op eerste editie vakbeurs Label & Print

vakbeurs Label & Print

De laatste technieken en trends in de snelst groeiende sectoren van de verpakkingsindustrie staan centraal op de nieuwe Easyfairs vakbeurs Label & Print.  Meer dan 80 exposanten en een hoogstaand sprekersprogramma over de laatste trends nemen de bezoekers persoonlijk mee naar de toekomst van labelling, printing en convertering voor verpakkingen. Label&Print is gelijktijdig met Empack, de grootste verpakkingsbeurs van Nederland, op 15 & 16 april 2015 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch.

Samenwerking met Grafimedia Studiegroep voor hoogstaand sprekersprogramma

Als er één markt is die continu in beweging is, dan is het de verpakkingsmarkt. Door veranderende regelgeving, nieuwe technieken, hevige concurrentie in het schap en een steeds kritischer wordende consument gaan de ontwikkelingen razendsnel. Samen met de branchekennis van het netwerkplatform Grafimedia Studiegroep zijn met zorg topsprekers en experts geselecteerd om te spreken over hun visie en de laatste trends op actuele onderwerpen als digitaal drukken, personaliseren, linerless labelling, veredelingstechnieken, nieuwe technologische ontwikkelingen en etikettering wetgeving. De bezoeker krijgt hier niet alleen inspiratie maar ook concrete handvatten om de dynamische toekomst naar de hand te zetten.

Top deelnemers op Label&Print

De bezoeker aan Label&Print treft een compleet aanbod aan partners en leveranciers uit de industrie face-to-face. Grote namen als Amstel Graphics, Cikam, Cyklop, Geostick, Label Print Sevice, Multivac, Tasco, Domino, Vuye Flexbile Packaging en De Koningh Coding & Labeling tonen hun oplossingen op de met Empack gedeelde beursvloer. Samen met Empack is Label&Print de grootste verpakkingsbeurs van Nederland. De ideale plek om nieuwe samenwerkingen en plannen vorm te laten krijgen.

Wilt u meer informatie over of deelname aan Label&Print dan kunt u contact opnemen met Hugo de Maaré: +31 (0)162 408996 / label-print-nl@easyfairs.com of bezoek de website: www.label-print.nl.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden