Technische Industriële Vakbeurs zorgt voor vernieuwing

17e editie Technische Industriële Vakbeurs

Het beurzenseizoen is begonnen. Evenementenhal timmert met haar vakbeurzen aan de weg. In Evenementenhal Hardenberg is Technische Industriële Vakbeurs (TIV) is al 17 jaar een terugkerend netwerkmoment voor de technische industrie. Veel vertrouwde gezichten zijn op deze editie aanwezig. Toch heeft de vakbeurs dit jaar vernieuwde elementen die het nét even anders maken.

Landelijk platform

Op 1, 2 en 3 september 2015 vindt Technische Industriële Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. TIV is ooit begonnen als een regionale vakbeurs, maar is in 17 jaar uitgegroeid tot een netwerkplatform waar jaarlijks circa 15.000 bezoekers komen. Een platform dat al lang niet meer alleen als regionaal wordt gezien. Dit jaar hebben de exposanten voor het eerst ook zelf de mogelijkheid om bezoekers buiten de regio Noordoost uit te nodigen. Hiermee zet de organisatie TIV neer als dé landelijke vakbeurs voor de gehele technische industrie. Met een compleet vernieuwde indeling van de beursvloer heeft de beurs een open karakter.

Face to face contact

Dat de beurs nog altijd een goed moment is voor face to face contact blijkt uit de bevindingen van de exposanten. ‘De TIV-beurs is voor ons het ideale platform om onze relaties met klanten te versterken, maar ook om prospects te vinden. De omgeving en de sfeer maakt de beurs toegankelijk waardoor het contact met het kwalitatief hoogwaardige bezoek makkelijk gemaakt is. Daarom schrijven we ons nog steeds elk jaar in voor de TIV-beurs’, aldus Bob Adams, Marketing Mangager bij Thyssen Krupp Materials Nederland.

Kennisprogramma

Naast netwerken biedt TIV ook de gelegenheid tot het uitwisselen van kennis. Nieuwe technologieën zoals 3D-printen en globalisering beïnvloeden het ontwerptraject van producten. Er wordt ingespeeld op veranderende wereld om ons heen met TIV Engineering Experience, een programma dat parallel aan de beurs loopt. De bezoeker kan zich hiervoor kosteloos aanmelden via de website. Het kennistheater op de beursvloer omvat een aantal interactieve lezingen en presentaties, waar de bezoeker zonder zich vooraf aan te melden binnen kan stappen. Het volledige programma is te vinden op de website.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden