TechniShow en ESEF awards 2016: innovaties gezocht

TechniShow en ESEF zoekt innovatieve bedrijven

De inschrijving voor zowel de TechniShow en ESEF Awards voor 2016 zijn van start gegaan. De prijzen worden tweejaarlijks uitgereikt aan exposanten – of klanten van exposanten – van vakbeurs TechniShow en ESEF. De vakbeurs is volgend jaar van 15 tot en met 18 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Op de avond voorafgaand aan de beurs, maandag 14 maart, worden de winnaars bekend gemaakt. Bij deelname aan de TechniShow en ESEF Awards maken de inzendingen kans op de vakprijs en de publieksprijs. Bovendien maakt de inzending, als het een Nederlandse inzending betreft, kans op de Made in Holland Award.

In de schijnwerper

Voldoet de inzending aan de gestelde criteria, krijgt het product de status van innovator. Vanaf dit moment staat het product voor, tijdens en na de TechniShow en ESEF volop in de schijnwerpers.

Made in Holland

Deelname aan deze awards staat open voor iedereen die exposant is op TechniShow en ESEF 2016 of klant is van een exposant. De inzending moet innovatief en relevant zijn voor de metaalindustrie. De innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht en mag niet ouder zijn dan twee jaar. Alle genomineerde Nederlandse inzendingen van TechniShow en ESEF maken tevens kans om met de prestigieuze Made In Holland Award naar huis te gaan. Wie heeft volgens de jury de beste innovatie van Nederlandse bodem?

Criteria

De criteria voor de TechniShow innovatie awards zijn innovativiteit, marktwaarde, marktpotentieel en functionaliteit. de inzending moet innovatief, verfrissend, origineel en praktisch zijn en toegevoegde waarde voor de gebruiker in relatie tot de investeringen en kosten hebben. Voor de ESEF kunnen nieuwe producten of diensten worden ingestuurd voor de onderscheiding voor de meest innovatieve oplossing in de maakindustrie. De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van diverse criteria als innovativiteit, marktwaarde, business potential en functionaliteit. Een vakjury beoordeelt alle inzendingen op een aantal beoordelingscriteria. Uit deze inzendingen kiest de jury vervolgens genomineerden die gaan strijden om de zilveren, gouden of platina prijs. Naast deze vakprijzen wordt er tevens een publieksprijs uitgereikt. Op 20 januari worden de genomineerden tijdens een persconferentie bekend gemaakt. Inzendingen kunnen tot 15 november worden ingestuurd. TechniShow is de grootste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. ESEF is de vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.

Websites TechniShow en ESEF 2016

 www.technishow.nl

www.esef.nl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden