TechniShow & ESEF 2018 al voor bijna 70% gevuld

TechniShow en ESEF 2018

Nog minder dan elf maanden en dan staan de beurzen TechniShow en ESEF weer op de agenda. Om precies te zijn van 20 tot en met 23 maart 2018, locatie Jaarbeurs Utrecht. En het ziet er nu, voor beide beurzen, al goed uit laat marketing manager industrie Floris de Zwart weten.

‘In 2014 lag het aantal verkochte vierkante meters voor TechniShow op 27.000. Hiervan is nu al 74 procent van geboekt. Dit is inclusief de opties. Het gaat dan om 201 bedrijven. Voor ESEF ligt dit percentage op 64 procent en het beursoppervlakte op 6.500 vierkante meter. Hierbij hebben 182 bedrijven al een stand gereserveerd.’ Volgens Zwart is het niet ondenkbaar dat alle beschikbare ruimte wordt gevuld. ‘We hebben in totaal 29.000 vierkante meter voor TechniShow ter beschikking.’ Zwart merkt vooral in de industriële markt dat het sentiment goed is. ‘We merken dat aan de vele contacten die we hebben in de markt. En natuurlijk ook, voor wat betreft TechniShow, de contacten met FPT-Vimag.’

Op rolletjes

Ook Chantal Baas, directeur FPT-Vimag, laat desgevraagd weten dat het voor TechniShow op rolletjes loopt. ‘Was het optimisme in de markt twee jaar gelden nog wat ‘dun’ nu is dit veel krachtiger.’ Uiteraard is FPT-Vimag als platform voor de productietechnologie, al weer druk bezig met de voorbereidingen van haar eigen vakbeurs TechniShow. ‘Klopt, een aantal concepten zijn gereed om uitgewerkt te worden. Wat we in ieder geval gaan doen, is alle tien de vakgebieden breed voor het voetlicht brengen. Er zal ook meer aandacht zijn voor de samenhang in de productieketen. Als voorbeeld noemt Baas de plaatbewerking en verbindingstechnieken. ‘Het moet in ieder geval toegevoegde waarde bieden voor zowel; de exposant als bezoeker.

Bron

vraagenaanbod.nl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden