TechniShow: ontmoet Medische Technologie

Technishow van FME-branchevereniging FPT-VIMA

Op dinsdag 8 november 2016 organiseert FME-branchevereniging FPT-VIMAG de TechniShow – Ontmoet Medische Technologie met het thema ‘Versnelling van innovatie: een must!’

liggend_Technishow.jpgDoel van TechniShow | Ontmoet is om ketenpartners in de productieketen bijeen te brengen voor het versterken van het netwerk en het delen van kennis. Je krijgt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen, trends, productietechnieken en -methoden in de medische sector. Naast een rondleiding en rondetafelgesprekken bij het Reinier de Graaf Gasthuis inspireren drie prominente sprekers je tijdens deze middag en geven zij hun visie op de medische sector.

Versnelling van innovatie: een must!

Hét drijvende thema in de zorgsector is efficiency en transparantie. De sector is bezig grote efficiencyslagen te maken en dit proces zet zich door de komende jaren. De technologische industrie (maakindustrie) heeft de zorgsector met innovatieve producten, systemen en diensten uitstekende oplossingen te bieden om deze doelen te realiseren. Andersom biedt dit de technologische industrie veel kansen om samen met de sector (keten) te innoveren en langdurige relaties op te bouwen. Kennis-Technologie-Innovatie.

Presentaties Technishow

Tijdens deze middag word je geïnspireerd en geïnformeerd door drie prominente sprekers. In de presentaties gaan we in op de ontwikkelingen in de medische technologie in Europa. Je krijgt inzicht in de medische markt, welke trends en drivers bewegen deze industrie, sectorvoorspellingen, nieuwe productietechnieken, make or buy, outsourcing, Smart Industry en de verwachtingen ten aanzien van de toeleverketen op het gebied van expertise, productiecapaciteit en -kosten en productietechnologie.

Ga naar het event

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden