Toekomst van het connectiviteitsgebied op EMO Hannover

In de voortdurend evoluerende wereld van de productietechnologie is de wijze waarop machines communiceren een belangrijke factor die een impact heeft op uiteenlopende gebieden zoals planning, procesoptimalisatie en kwaliteitsborging. Dit zijn essentiële vraagstukken die niet alleen fabrikanten raken, maar ook hun klanten. Precies daarom zal EMO Hannover 2023, dat plaatsvindt van 18 tot 23 september, een gezamenlijke stand presenteren die zich volledig richt op dit belangrijke onderwerp voor de gehele industrie.

De integratie van Industry 4.0, Machine Learning, Predictive Maintenance en het Industrial Internet of Things (IIoT) speelt een prominente rol binnen deze evolutie. “Bezoekers van de EMO Hannover 2023 kunnen een volledig overzicht krijgen van de nieuwste producten en innovaties op stand H22 in Hal 9”, aldus Dr. Wilfried Schäfer, Executive Director van de EMO-organisator VDW (Duitse Vereniging van Machinebouwers), gevestigd in Frankfurt am Main.

Gedurende deze invloedrijke tentoonstelling zullen 15 industriële en onderzoeksgerichte exposanten hun top producten en diensten presenteren op bijna 500m² tentoonstellingsruimte. Enkele van de deelnemende bedrijven zijn onder meer Algra S.p.A., ASM Technologies Limited, EIT Manufacturing Central gGmbH en Siemens AG, om er maar een paar te noemen.

Ook Microsoft Deutschland GmbH uit München neemt deel. Nico Hartmann, Industry Lead Manufacturing, benadrukt: “Wij zijn verheugd deel te nemen aan EMO Hannover 2023. Deze beslissing weerspiegelt onze voortdurende inzet voor de digitale transformatie van de productie-industrie. Het is een uitgelezen kans om onze nieuwste technologieën en oplossingen te demonstreren.”

Niettemin is het duidelijk dat het toekomstige connectiviteitsgebied niet alleen is gereserveerd voor de grote spelers in de industrie. Ariane Wahrmann, Hoofd Marketing bij Spanflug Technologies GmbH, licht toe dat dit gebied ook een uitstekend platform biedt voor kleinere ondernemingen en start-ups. “Ons tentoonstellingsteam is echt enthousiast over deelname aan EMO Hannover”, zegt ze.

Als we vooruitkijken naar EMO Hannover 2023, is het evident dat de toekomst van machinecommunicatie helder en veelbelovend is. Het evenement biedt een unieke kans voor professionals en experts om te leren, te netwerken en zich voor te bereiden op de volgende generatie van productietechnologieën.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden