Topsprekers productpresentatie op Packaging Innovations

Het nieuwste op het gebied Packaging Innovations

Topsprekers en enthousiaste exposanten met innovatieve technieken, materialen en designs van verpakkingen en productpresentatie vormen het hart van dit unieke B-to-B event. De exclusieve catering en inspirerende omgeving maken het verhaal compleet. Na vier succesvolle edities in Amsterdam, zal op 25 en 26 november 2015 de hoofdstad van Europa voor het eerst gastheer zijn van Packaging Innovations. Het event vindt plaats in Paleis 10 (Brussels Expo), een architecturaal pareltje.

Power to the package

Meer dan 60% van de aankoopbeslissing wordt op het point of sale gemaakt, blijkt uit onderzoek van o.a. het European Institute for Brand Management. De kracht van de verpakking en presentatie valt niet te onderschatten. De juiste productpresentatie zorgt voor meer verkopen en een concurrentievoordeel in het retail schap en online. Als bezoeker vindt u op onze eerste editie te Brussel een scala aan partners met hun verpakking- en presentatie innovaties.

Exclusief voor brand owners, marketeers en designer

Marketeers, designers en brand owners in België en Noord-Frankrijk, krijgen voor het eerst een eigen netwerkevent. Alleen bezoekers die binnen de branche vallen, krijgen gratis toegang tot paleis 10. In een loungeachtige mezzanine presenteren de talrijke exposanten hun laatste trends en komen ze eveneens aan bod in het sprekersprogramma.

Op Packaging Innovations krijgen de exposanten tegen een democratische investering een unieke mogelijkheid om de kern van hun doelgroep te bereiken en persoonlijk te ontmoeten.

40% groei op laatste editie

Volgens de bezoekers en exposanten zijn de ontspannen sfeer, een compacte setting met een ruim aanbod, het hoogstaande sprekersprogramma, kwaliteit van de bezoeker en de mooie locatie de sterkste punten. Dat dit exclusieve concept een belangrijke behoefte invult van de productgerichte marketeer en brand owner, blijkt uit de stevige groei in bezoekersaantallen met maar liefst 40% op de laatste editie in Amsterdam.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden