Vakbeurs Maintenance NEXT 2017 zal in teken staan van kennis delen

Maintenance NEXT 2017 – WHO’S NEXT!, SAFETY NEXT! en VALUE NEXT!

Maintenance NEXT 2017 zal gepaard gaan met een sterk kennisinhoudelijk programma, stelt Exhibition Manager Erik Takes: “Het delen van kennis en kunde zal er centraal staan”.

Van 11 tot en met 13 april 2017 vindt in Rotterdam Ahoy een nieuwe editie plaats van de tweejaarlijkse vakbeurs Maintenance NEXT. Exhibition Manager Erik Takes: “Samenwerken en het delen van informatie is van essentieel belang voor het effectief beheer van het huidige installatiepark. Op de komende editie zal het delen van kennis en kunde daarom centraal staan.”

“In aanvulling op de beurspresentaties hebben we in dat verband een sterk kennisinhoudelijk programma ontwikkeld. De rode draad van dit programma bestaat uit drie dagthema’s: WHO’S NEXT! over flexibele samenwerking en langdurige partnering, SAFETY NEXT! over veiligheid en VALUE NEXT! over de optimale verhouding bij productie tussen levensduur, verlengend onderhoud en investeringen.”

“Met het centrale thema op Maintenance NEXT 2017 onderstrepen we dat het effectief en veilig beheren van het huidige installatiepark een gezamenlijk doel is binnen de waardeketen van eigenaren, dienstverleners en productleveranciers. Om dit te kunnen bereiken is diepgaande kennis van technische installaties vereist, maar ook specifieke kennis van de assets zelf. Tools om de conditie hiervan te bepalen in combinatie met de vaardigheden om optimale prestaties te (blijven) realiseren tegen reële kosten vormen een essentiële combinatie.”

“Op de volgend vakbeurs sturen we zoveel mogelijk aan op een actieve dialoog tussen de verschillende betrokken partijen.”

Nieuw op de beursvloer van Maintenance NEXT 2017 is de Safety@Maintenance Zone. Erik Takes: “Als Rotterdam Ahoy hebben wij op dit gebied de nodige kennis in huis, op basis waarvan wij afgelopen april de succesvolle vakbeurs Safety&Health@Work hebben georganiseerd. In het verlengde daarvan kunnen de bezoekers straks terecht in een zone waar bedrijven de nieuwste producten en diensten ter bevordering van veilige werkomstandigheden en fysiek en mentaal laten zien.”

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden