Vakbeurs Pumps & Valves: bewerken en verwerken van vloeistoffen en gassen

Pumps & Valves voor de liquids processing industrie

Tijdens Pumps & Valves Rotterdam op 4 en 5 oktober 2017 komen professionals bijeen op het meest waardevolle netwerkplatform voor de hele fluids processing community.

In het hart van de industrie staat Rotterdam Ahoy twee dagen in het teken van componenten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen. Bezoekers komen samen om de nieuwste innovaties en technische oplossingen in de liquids processing industrie te ontdekken.

Deelnemersveld

De beurs kent een divers aanbod van pompen en kleppen, maar ook afdichtingen, leidingsystemen, meet & regeltechniek en andere componenten.

Een greep uit het deelnemersveld: SAMSON, GEA Nederland, Sulzer, SPX Flow, Duijvelaar Pompen, Metso Benelux, AVK Nederland, NKI Leidingsystemen, Bronkhorst Nederland en Seepex.

Platform voor de natte en droge industrie

Gelijktijdig vindt Solids plaats, de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Bezoekers kunnen vrij over lopen naar Solids waar specialisten in o.a. zeeftechnologie, maalmolens, mengsystemen en drogers, maar ook opslag- en transportsystemen innovaties voor o.a. de olie & gas -, chemie -, metaal – en food & beverage industrie presenteren.

Profiel Pumps & Valves bezoeker

Pumps & Valves verwelkomt beslissers van multinationals, maar ook de kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Denk hierbij aan algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, onderhoudsmanagers, R&D managers en operationeel managers.

Pumps & Valves European Series

Pumps & Valves is inmiddels onderdeel van een ‘European Series’ met succesvolle edities in Antwerpen, Bilbao, Zürich en Dortmund. Met deze series kunnen leveranciers en producenten de verschillende nationale markten bereiken.

Meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden