Nieuwe vakbeurs TREF-TECHNIEK

Vakbeurs TREF-TECHNIEK: Kennis, netwerken en activiteit

Bedrijven in de Nederlandse maakindustrie presenteren zich op een ludieke wijze tijdens het technische event voor Midden- en Zuidoost-Nederland. Vakbeurs TREF-TECHNIEK  vaart onder de vlag van een compleet vernieuwde formule. Interactie tussen bedrijven in de maakindustrie staat centraal op 3, 4 en 5 november 2015. Dit wordt ondersteund door de drie elementen: kennis, netwerken en activiteit.

Regionaal fundament

Het congrescentrum van Evemenentenhal Venray leent zich uitstekend voor een initiatief als deze. De zuidelijke regio van Nederland beschikt over een zeer interessant palet aan maakbedrijven, die gezamenlijk een belangrijk aandeel hebben in het Bruto Nationaal Product. Anderzijds speelt de organisatie van het event ook in op de sfeer en de gemoedelijkheid van deze zuidelijke regio. Het congrescentrum is ingedeeld in verschillende elementen, waar bedrijven een demonstratie, workshop of lezing geven of juist met elkaar netwerken.

Programma TREF-TECHNIEK

De bezoeker mag rekenen op een veelzijdig programma, in lijn met het thema ‘De schakel tussen mens en techniek’.  Daniëlle Wild –  van het projectteam –  daagt bedrijven uit discussiestukken onder de aandacht te brengen. “Ieder bedrijf kampt wel met vraagstukken of is op zoek naar vernieuwing of innovatie. De elementen van TREF-TECHNIEK sluiten hier prima op aan.  We willen de drempel laag houden; de kosten zijn niet hoog en een deelname is compleet verzorgd met regionale catering.”  Op de woensdagavond is er een netwerkborrel die toegankelijk is voor alle deelnemers.

Deelnamemogelijkheden TREF-TECHNIEK

Op dit moment kunnen er nog ‘elementen’ geboekt worden.

Meer informatie staat op de exposantenpagina van www.evenementenhal.nl/treftechniek                                   Brancheprofessionals vragen een gratis e-tickets aan via www.evenementenhal.nl/treftechniek-ve

Ontspannen netwerken

Haal in een ontspannen en gezellige sfeer uw zuidelijk netwerk aan. Ontmoet tijdens TREF-TECHNIEK beslissers uit het technische bedrijfsleven en leg de basis voor nieuwe samenwerkingen. Vergeet niet uw bestaande relaties uit te nodigen en spreek ze eens in een andere omgeving.

Openingstijden

3 november 2015            13.00 uur – 21.00 uur
4 november 2015            13.00 uur – 21.00 uur
5 november 2015            13.00 uur – 21.00 uur

Ga naar het event

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden