Vakbeurs WoTS en Exciting Technology

Vakbeurs WoTS en Exciting Technology

De vakbeurs WoTS staat voor de deur en dat wordt door de complete markt opgemerkt. Op de beursvloer wordt op enkele plekken aandacht gegeven aan Exciting Technology projecten en een groot deel van de oud-deelnemers spreekt hun vertrouwen uit voor de editie van 2016.

Nu al is ongeveer 50% van de te verwachte m2 op de vakbeurs WoTS 2016 verkocht. Hiermee loopt het aantal inschrijvingen voor op het schema van de vorige editie. Het enthousiasme is ook te merken bij de besprekingen over de beursprojecten en seminars. Deze worden goed bezocht door zowel ingeschreven als potentiële exposanten. De deelnemers zijn gemotiveerd om er een gezamenlijk succes van te maken. WoTS staat aan alle kanten dan ook goed opgelijnd.

De eerste editie van de vakbeurs WoTS heeft aangetoond dat deze technologiebeurs een complementaire vakbeurs is. De vier werelden sluiten goed op elkaar aan, hebben raakvlakken met elkaar en exposanten uit deze werelden vullen elkaar aan. Dit beursconcept, met gezamenlijke aanpak in beursprojecten, heeft in 2014 geleid tot een groei in bezoekersaantallen en een goed gevulde beursvloer.

Exciting Technology draagt bij aan interactie en beleving

Op de beursvloer wordt op enkele plekken aandacht gegeven aan Exciting Technology projecten. Dit zijn non-profit instellingen die actief zijn in de labwereld en bijdragen aan vernieuwend onderzoek. Partijen zoals Wageningen UR, Universiteit Utrecht en KWR zijn hiervoor benaderd. Zij zullen dan ruimte op de beursvloer op een interactieve en boeiende wijze invullen. In 2014 werd dit concept geclusterd in hal 9 getoond, nu worden er passende Exciting Technology projecten in elke wereld getoond.

In 2014 waren er diverse studentenprojecten zoals de elektrische race-auto van DUT, een solarboot, en een voetbal-robotteam (zie afbeelding). Maar ook stichtingen zoals Stichting Techniekpromotie met First Lego league en DNA labs. DNA-labs slaan een brug tussen biologie en scheikunde op school en de nieuwste ontwikkelingen rond genomics, ontwikkeld door Nederlandse universiteiten en de Genomics Centres of Excellence.

Voor 2016 is rechtstreeks contact met de verschillende universiteiten om meer en verschillende projecten te laten zien.

Ga naar de vakbeurs WOTS 2016 – World of Technology & Science

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden