Macropak weg; wat betekent dat voor Empack in de Jaarbeurs?

Vakbeurzen Macropak en Empack

Voor velen is al bekend dat de vakbeurs Macropak niet meer bestaat, maar dat de vakbeurs Empack daarvoor in de plaats komt in de Jaarbeurs na de overname van Easyfairs. Nog één keer alles op een rij: wat verandert er concreet?

Vakbeurs Macropack gaat op in Empack

Vorig jaar stond de Empack in de Brabanthallen vooral in het teken van de overname van Macropak. Na meer dan 60 jaar houdt de beurs op te bestaan. De Empack blijft zo over en mag zich de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux noemen.

In de oneven jaren blijven de Brabanthallen de locatie, waardoor de totale Nederlandse verpakkingsmarkt nog beter bereikt wordt. Utrecht was voor vele exposanten de beurs waar grotere verpakkingsmachines werden getoond. Na een intensief overleg is het helaas niet gelukt om Industrial Processing tegelijk met de Empack te organiseren. Om hieraan tegemoet te komen is er voor gekozen om Empack Utrecht 3 dagen te laten duren met een ruimere opbouwtijd en is Food Processing toegevoegd aan het programma.

Vertrouwen

Het vertrouwen blijkt wel uit het feit dat de hallen van de Jaarbeurs snel vollopen. De beurs is, met nog een paar maanden te gaan, bijna volgeboekt! Momenteel zijn er al 355 die zich hebben ingeschreven!

Bij navraag op de laatste editie blijkt dat de bezoeker, naast het vinden van de juiste exposanten, steeds vaker komt om kennis op te doen. Actuele en relevante thema’s zullen daarom ingebracht worden op het evenement. VerpakkingsProfs verzorgt samen met Easyfairs een interessant programma aan sprekers. Speciale focus ligt op de onderwerpen: biobased verpakken, webretail verpakkingen, intralogistiek en printing van verpakkingen.

VerpakkingsProfs mag zich sinds dit jaar officieel mediapartner van de Empack noemen. Bekijk onze website voor het laatste beursnieuws, live verslagen vanaf de beurs en iedere avond een beursjournaal met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.

Vakbeurs Empack Utrecht is van 12 t/m 14 april in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek de vakbeurs.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden