Week van de Ondernemer inspiratiebron voor innovatieve ondernemer

Bent u een innovatieve ondernemer?

Om te overleven moeten ondernemers blijven vernieuwen. Dit besef is er meestal wel, maar dan begint het pas. Waar liggen de kansen? Wat komt er kijken als u een nieuw product op de markt wilt brengen? Waar haalt u ideeën, kennis en geld vandaan? Tijdens de Week van de Ondernemer staan mkb-specialisten en experts van TNO klaar om uw vragen te beantwoorden. Bent u een innovatieve ondernemer?

TNO biedt de bezoekers tevens lezingen over Smart Industry, middagsessies over innovatie binnen het mkb, demo’s van interessante innovaties en de TNO-Experience, waar ondernemers vertellen over de innovatietrajecten die zij succesvol met TNO hebben doorlopen.

Ontbijtsessie ‘Innovatie en Smart Industry’

Tijdens een exclusieve ontbijtsessie op 23 september gaat Arnold Stokking, directeur Industrie bij TNO, in op innovatie en Smart Industry en welke ontwikkelingen voor u als ondernemer van waarde zijn.

Inspiratiesessies

De passie van Peter Ros is mensen inspireren. Peter is ondernemer, sparringpartner én spreker en in een aantal middagsessies vertelt hij hoe u meer waarde creëert voor uw klanten en hoe u uw voorsprong behoudt op uw concurrenten.

Waar moet u beginnen als u een nieuw product op de markt wilt brengen? Wie kan u hierbij ondersteunen? Tijdens de TNO-Experience vertellen ondernemers over de innovatietrajecten die zij samen met TNO succesvol hebben doorlopen. Uiteraard zijn onze mkb-specialisten aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

TNO heeft de kennis en ervaring in huis om u als ondernemer te helpen uw bedrijf te vernieuwen. Op de innovatievloer staat hier een aantal voorbeelden van. Zo behoren met de Solar 3D jurk lege smartphone-accu’s tot het verleden, helpt Robotmaatje Charlie op speelse wijze kinderen om te gaan met diabetes, verhoogt een ultradun, flexibel, 3D-geprint achterlicht de veiligheid van fietsers, geeft de innovatiescan je tips en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt en geeft de big data-demo inzicht in de mogelijkheden van internet of things op het gebied van mobiliteit en luchtkwaliteit.

Ga naar het event

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden