Workshop Cyber Security

Workshop Cyber Security – Is uw industriële netwerk goed beveiligd?

,,Ja!” zegt iedereen. Onderzoek en ervaring heeft aangetoond dat dit niet het geval is. Juist een extra goede reden deze workshop Cyber Security te bezoeken. Productie is een belangrijke factor in het verdienmodel. Daarom vormt een hacker per definitie een bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit. Het is niet de vraag of er zwakke plekken zijn maar hoeveel. Extra aandacht is dan ook vereist!

Gehackte productielocaties halen meestal niet het nieuws, toch zijn er veel gevallen bekend. Het bekendste voorbeeld van een dergelijke aanval is Stuxnet. Deze aanval beïnvloede de werking van kritische assets in een Iraans nucleair programma. Een jaar geleden kwam het dichtbij toen enorme schade werd toegebracht aan hoogovens van een grote Duitse staalfabriek. Ook de chantage bij Sony afgelopen jaar zal tot de verbeelding spreken.

Hoe voorkomt u een cyberaanval?

Om aan deze bedreigingen het hoofd te bieden introduceert Wonderware Benelux “CyberX”. Dit is een oplossing die beveiligingsrisico’s analyseert en zwakheden van een industrieel netwerk in kaart brengt. Het laatste nieuws: “CyberX” is uitgeroepen tot beste SCADA/ICS beveiligingsoplossing van 2016.

In samenwerking met de ontwikkelaar en producent van “CyberX” wil Wonderware Benelux u uitnodigen voor een workshop. De workshop zal u uitdagen na te denken over de beveiliging van uw eigen industriële netwerk. Het geeft u de mogelijkheid beveiligingsrisico’s in uw industriële netwerk bloot te leggen.

Unieke aanbieding voor bezoekers

Wonderware biedt de bedrijven die 24 maart op de lezing aanwezig zijn de eenmalige kans om hun industriële netwerk tegen een zeer geringe investering te laten analyseren. Alle risico’s en bedreigingen worden dan voor u in kaart gebracht.

Programma

12.00 – 12.30 Welkom
12.30 – 13.00 Lunch
13.00 – 13.30 Status en trends industriële Cyber Security
14.00 – 15.00 Voorbeeld industriële Malware
15.00 – 15.15 Pauze
15.15 – 15.45 Vervolg industriële Malware
15.45 – 16.30 Vulnerability Assessment
16.30 – 16.45 Afsluiting

Informatie workshop Cyber Security

Datum: 24 maart 2016
Locatie: Wonderware Benelux, Minervum 7139, 4817 ZN Breda

Inschrijven voor deze workshop Cyber Security

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden