Thema van World of Electronics breed gedragen

World of Electronics WoTS 2016

Van 4 oktober t/m 7 oktober laat de elektronicabranche zien welke (custom made) kansen er zijn voor industriële bedrijven/machinebouwers op de World of Electronics. Gezien het aantal exposanten en het enthousiasme in de gevoerde gesprekken lijkt dit thema breed gedragen te worden in de branche. Om dit World of Electronics thema nog meer kracht te geven vindt er tijdens de beurs iedere dag een elektronicaseminar plaats. Ingeschreven exposanten hebben nu de mogelijkheid om aan te haken bij een van deze World of Electronics seminars door in december bij een voorbereidende meeting aanwezig te zijn.

Per World of Electronics seminar is er een concepttitel en beschrijving gemaakt. Achter de titel staat de datum en tijdstip van het eerste overleg. Met de betrokken exposanten wordt er dan per seminar een opzet gemaakt. Stuur een e-mail naar Harm Wijsman als u bij een seminar betrokken wil zijn.

Elektronica Productie Proces

(16 december 10 uur – 12 uur, FHI Leusden). Tijdens dit seminar krijgen bezoekers tips om op een zo’n efficiënt mogelijke manier elektronica te produceren. Slimmer produceren zorgt voor kortere doorlooptijden, hogere betrouwbaarheid en lagere kosten.

Embedded Systeem versus PLC

(15 december 10 uur – 12 uur, FHI Leusden). De aansturing op maat ontwikkelen of gebruik maken van een standaard module? Of zijn er nog andere mogelijkheden? Tijdens dit seminar worden de voors – en tegens belicht aan de hand van praktijkcases.

High Speed Cameras

(16 december 12.30 – 14.30 uur, FHI Leusden). High Speed Cameras worden in steeds meer toepassingsgebieden gebruikt. In processen is het menselijk oog steeds vaker overbodig. Of het nu gaat om controles, sorteren of het nauwkeurig afstemmen van een machine. Wat is er nu en in de toekomst mogelijk? Wat zijn de valkuilen? Wat is er standaard en wat moet er op maat ontwikkeld worden? Waar zijn de onderzoeksinstituten mee bezig?

Online Monitoring & Maintenance

(15 december 12.30 – 14.30 uur, FHI Leusden). Door een connectie te maken en een webinterface te bouwen is het mogelijk een machine of instrument op afstand te monitoren, managen of zelfs onderhoud te voorspellen. De kansen en bedreigingen worden per stap besproken ondersteund met praktijkcases.

Ga naar de website van WoTS 2016

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden