World of Laboratory goed uit de startblokken

World of Laboratory WoTS 2016

Sinds de opening van de inschrijving voor WoTS 2016 zijn de eerste 1.300 meters al verkocht voor World of Laboratory, dat is 42% meer dan in 2014 op dit moment. Ook merkt FHI veel betrokkenheid van de leden, door de hoge opkomst bij brainstormsessies, goede gesprekken afgelopen zomer en plannen voor standbouw op de World of Laboratory. Daarnaast biedt de huidige halindeling nieuwe mogelijkheden voor labbedrijven, doordat alle labbedrijven gezamenlijk in hal 7 staan op de World of Laboratory én naast World of Automation met Process Automation. Dit kan voor bedrijven een interessante overloop van bezoekers betekenen.

Deze editie van World of Laboratory wordt in de hal op een aantal plekken een bezienswaardige en interactief object geplaatst, onder de noemer Exciting Technology. Hiermee wordt getracht laboratoriumtechnologie op een boeiende manier onder de aandacht te brengen. Op de beursvloer zullen wederom X-peditions plaatsvinden, een soort speurtocht langs diverse stands om meer kennis rondom een thema te verzamelen.

Meer informatie over aanmelden kan online of neem contact op met Marc Berkouwer.

World of Technology & Science WoTS 2016

World of Technology & Science wordt georganiseerd door FHI en FEDA, waarbij nadruk wordt gelegd op World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Automation. Iedere wereld profileert zich op een unieke wijze naar de eigen doelgroepen, waarbij de samenstelling van de hallen een natuurlijke overgang aan bezoekers biedt.

Daarnaast wordt er samenwerking opgezet in levendige projecten, waarbij technologie voor industrie, wetenschap en zorg centraal staat. Live demo’s en exciting technology projecten maken technologie tastbaar en concreet. De seminars zijn gericht op actuele thema’s met een sterke betrokkenheid van exposanten, prominente sprekers en eindgebruikers.

Voor de editie van 2014 was er al een co-locatie tussen Industrial Processing en de World of Technology & Science. Beide beurzen profiteerden van gezamenlijke bezoekerswerving en inhoudelijke programmering. Deze samenwerking zal – met het besluit om Industrial Processing in 2016 te organiseren op het voor velen bekende en gewaardeerde moment – verder worden geïntensiveerd. Temidden van de hallen die gevuld worden met de verschillende werelden van WoTS, vormt Industrial Processing straks een centraal punt.

Ga naar de website van WoTS 2016

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden