WoTS 2016 samen met beurs Industrial Processing

WoTS 2016 co-locatie met de beurs Industrial Processing

Gelijktijdig met WoTS 2016 wordt de beurs Industrial Processing gehouden. Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. De exposanten tonen u hier de laatste trends, producten en ontwikkelingen op het gebied van procesapparatuur, -engineering en -automatisering. De exposanten van Industrial Processing staan in hal 12 van Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers van WoTS kunnen met één badge beide beurzen gratis bezoeken.

Industrial Processing staat in het teken van Unlocking Future Factories. U vindt alles om een fabriekshal efficiënt, veilig en duurzaam in te richten met nadrukkelijk aandacht voor onder andere energiezuinig, hygiënisch en voedselveilig produceren en meer.

De beurs werpt ook een blik in de toekomst. Professionals in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie kunnen op verschillende manieren een goede indruk krijgen van state of the art technologie. Een dynamische mix van stands, kennissessies, seminars en live-demo’s zorgen ervoor dat de Fabriek van de Toekomst geen geheimen meer heeft.

Fabriek van de Toekomst

De Fabriek van de Toekomst vormt vanaf 4 oktober 2016 letterlijk en figuurlijk het hart van Industrial Processing in de Jaarbeurs. Wat kunnen bezoekers de komende jaren van de procesindustrie verwachten?

Op een groot demo-plein in hal 12 tonen we hoe u met technologie die morgen al beschikbaar is, enorme potenties kunt ontsluiten. Alleen de meest in het oog springende technologische innovaties krijgen een plek op dit centrale demo-plein. Hier wordt de verbinding gemaakt tussen bedrijven en technologische toepassingen die binnen afzienbare tijd onderdeel van productieprocessen worden. Partners zoals Machevo & Bulk Vereniging, exposanten, kennis- en researchinstellingen laten hier hun toekomstvisie zien in de Fabriek van de Toekomst.

WoTS 2016 en beurs Industrial Processing bezoeken

Bezoekers van WoTS 2016 kunnen met 1 badge beide beurzen gratis bezoeken. Hierdoor ontstaat er een groot technologisch trefpunt in de Jaarbeurs. Meldt u hier aan voor een gratis bezoek aan beide beurzen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden