kansen voor de WoTS beursdeelname

Juist nu nog kansen voor WoTS beursdeelname

De beursperiode van 2 tot en met 5 oktober 2018 lijkt nog redelijk ver weg, maar de kansen voor WoTS beursdeelname zijn vooral nu nog aanwezig. Bedrijven die met de eerste indeling meewillen, kunnen zich voor 16 februari 2018 inschrijven. Exposanten die betrokken willen zijn bij seminars, het gadgetproject of bijvoorbeeld studentenprojecten hebben nu de mogelijkheid aan te haken. De kansen zitten in een sterkere voorbereiding rond de bezoekerswerving, online communicatie en samenwerking met partners in de keten.

Sommige projecten zijn al zodanig bekend, dat de kansen door een lang trackrecord overduidelijk zijn. Het eerste gadget werd op de beurs Electronics & Automation 2007 succesvol geïntroduceerd. Sindsdien melden bezoekers zich massaal aan, om het nieuwe gadget op de beurs te verzamelen. Het actuele gadget wordt door Ideetron ontwikkeld en heeft als werktitel Proximo, waarmee functies voor de nabijheid (proximity), een alarmsysteem en een spelletje in de elektronica zijn opgenomen.

Voordelen WoTS beursdeelname

Exposanten die met componenten, een dienst of met een financiële bijdrage sponsor van dit project worden krijgen voordelen in de verdeling van de contactmomenten (men moet langs de stands om onderdelen van het gadget op te halen). Betrokkenheid biedt concrete kansen. Die kansen worden ook geboden door deelname aan een seminar of in een paviljoen.

Er zijn nog enkele plekken te bieden aan exposanten die een presentatie in een seminar willen verzorgen. Tot en met 7 februari 2018 (als het volgende overleg plaatsvindt) kunt u zich melden voor deelname in een paviljoen (Test & Measurement of de Development Club).

Deze projecten en seminars bieden zowel ontzorging als de kans om vooraf mee te gaan in de communicatie via nieuwsbrieven, online media en mediapartners. Vanaf 16 februari 2018 worden de ingeschreven exposanten geïnformeerd over het studentenproject. Dat is een handig project als u op zoek bent naar nieuwe of toekomstige collega’s.

Als u deel wilt nemen aan de World of Electronics of betrokken wilt zijn bij projecten of seminars, kunt u bij Juliëtte Nagar navragen welke mogelijkheden er nog zijn.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden