WoTS top seminars voor Robotica, Industry 4.0 en Cyber Security

WoTS top seminars – World of Technology and Science

WoTS top seminars – Tijdens events van FHI en ledenbijeenkomsten met eindgebruikers (bijvoorbeeld de WIB) werd wederom geconstateerd, dat de actuele trends rond Industry 4.0 en Robotica inderdaad concrete behoeftes zijn binnen de industrie. Bezoekers aan het Machinebouw event reageerden bijvoorbeeld enthousiast op de kennisoverdracht rond Industry 4.0 en the Internet of Things. Zij wilden concreet weten hoe alles praktisch gerealiseerd wordt en hoe de Cyber Security georganiseerd wordt. Op deze behoefte aan informatie gaan de top seminars tijdens WoTS 2016 in.

De basis voor het top seminar rond Industry 4.0 zal door praktische ervaringen worden gevormd, die zo concreet mogelijk en neutraal worden overgebracht. De focus ligt op presentaties van eindgebruikers, die voorop liggen in deze ontwikkeling en zowel in de Benelux als in Duitsland actief zijn. Hun voorbeelden worden aangevuld door een autoriteit vanuit de wetenschap, om de horizon nog iets verder te verleggen. Om de kansen te pakken, dienen de bedrijfsketens een nieuwe manier van samenwerken te realiseren.

Als er gesproken wordt over de connectiviteit tussen machines, apparaten en systemen komt tegelijk het belang van Cyber Security om de hoek zetten. In dit seminar wordt daarom ook de nadruk gelegd op de realisatie in praktijksituaties van grote en kleine bedrijven in de productie- en procesindustrie. De drie sprekers uit de praktijk van de eindgebruiker worden wel aangevuld met een autoriteit in de daadwerkelijke beveiliging van verbonden systemen.

Voor de productie- en procesindustrie, maar ook voor diverse andere sectoren wordt Robotica steeds relevanter en beter toepasbaar. De cross-sectorale aanpak van robots komt aan de orde, om industriële partijen voorbeelden te bieden uit de zorg, de wetenschap of de logistiek. De samenwerking met mensen komt aan de orde door Collaborative Robots te behandelen, maar ook de koppeling naar de markt met Mass Customization in plaats van Mass Production.

Deze top seminars vinden plaats in de Marijkezaal tussen hallen 8 en 9 van de Jaarbeurs Utrecht.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden