World of Technology and Science 2016

Vakbeurs World of Technology and Science 2016

Van 4 tot en met 7 oktober zal de Jaarbeurs in Utrecht het toneel zijn van een unieke gebeurtenis. World of Technology and Science 2016 vindt daar plaats. World of Technology and Science 2016 laat zien dat technologie, wetenschap en innovatie in Nederland springlevend zijn. World of Technology and Science 2016, een beurs die twee jaar geleden voor het eerst plaats vond en de vakbeurzen HET Instrument en Industrial Automation & Drives combineert tot één technologische beurs in Nederland.

Tegelijkertijd vindt ook de vakbeurs Industrial Processing plaats. Hiermee ontstaat het grootste technologietrefpunt van de Benelux. Dit evenement toont dan ook de kracht van technologie en innovaties. Technologie, producten en diensten voor industrie, proces- en productieautomatisering worden vertegenwoordigd door meer dan 100 exposanten in de World of Automation.

De World of Technology and Science 2016 staat voor een groot aanbod van control systems, industrial process software, systeemintegratie, veldinstrumentatie, sensortechnologie, motion control products, vision, weegapparaten en machineveiligheid. U als bezoeker kunt deelnemen aan diverse seminars en beursprojecten. Denkt u hierbij aan industriële seminars en projecten op het gebied van Process Automation, Factory Automation, New Control Room, Cyber Security, Robotica en het Veldinstrumentatie Paviljoen.

Belangrijk voor u is natuurlijk ook om te weten dat er in totaal ruim 450 exposanten op de beursvloer aanwezig zullen zijn. Exposanten die alles in het werk zullen stellen om u door persoonlijke kennisoverdracht te informeren over producten en innovaties die u in uw organisatie kunt toepassen.

Exciting Technology

Spannende, leuke, inspirerende en innovatieve aspecten van technologie worden tijdens de World of Technology and Science 2016 verzameld onder de naam Exciting Technology. Voornamelijk niet-commerciële projecten worden door de organisatie gratis beursoppervlakte geboden. Op WoTS 2014 konden bezoekers bijvoorbeeld een balletje trappen met de voetbalrobots van TechUnited en was er een demo van de First Lego League.

TechAward 2016

Speciaal voor de deelnemers van World of Technology and Science 2016 wordt tijdens de beurs de TechAward 2016 uitgereikt. Door deelname aan dit project komt uw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers. Exposanten kunnen voor de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2016.
De bezoekers van de beurs kunnen op de beursvloer hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van TechAward 2016 World of Laboratory, World of Electronics en Motion & Drives met World of Automation.

Meer informatie World of Technology and Science

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden