Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aerospace Tech Week

29 maart 2023 van 9:00 am tot 30 maart 2023 van 5:00 pm

De Aerospace Tech Week is een van ’s werelds toonaangevende evenementen voor ruimtevaartbedrijven en luchtvaartmaatschappijen om de systemen en oplossingen te verzamelen, bespreken en ontwikkelen die nodig zijn voor de veranderende eisen van de commerciële luchtvaart- en defensie-industrie.

Sluit je aan bij 1250 professionals uit de zes focusgebieden: Avionics, Connected Aircraft, Aerospace Testing, Flight OPS IT, MRO IT en Future Airborne Capability Environment (FACE). De show brengt u de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van vliegtuigconnectiviteit (lucht-naar-grond en neus-naar-staart), IoT, Big data, e-Enablement van luchtvaartmaatschappijen, vluchtuitvoeringssoftware, brandstofefficiëntie, weergegevens, MRO-software, digitale transformatie, AI , M2M, regelgeving, beleid, technische SES en uitdagingen van de volgende generatie voor avionica, plus de testsystemen die worden gebruikt bij het ontwerp, de bouw en het onderhoud van alle commerciële en militaire vliegtuigen (zowel hardware als software).

Gegevens

Begin:
29 maart 2023 van 9:00 am
Einde:
30 maart 2023 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nag.aero/event/aerospace-tech-week-2023/

Locatie

MOC Munchen
Lilienthalallee 40
München, 80939 Duitsland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!