Laden Evenementen

« Alle Evenementen

AM for Production

29 maart 2023 van 9:00 am tot 30 maart 2023 van 5:00 pm

Gratis

Additive Manufacturing breekt door in de (hightech)productieketen!
Is Additive Manufacturing klaar voor de fabriek van de toekomst? Jazeker! AM bevindt zich in grande finale om door te breken in de hightech- en maakindustrie. Deze laagsgewijze technologie heeft grote ontwikkelsprongen gemaakt en is inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige productietechnologie. Niet alleen zijn er grote stappen gemaakt qua materiaalgebruik, nauwkeurigheid, kwaliteit en normeringen, ook de toepassingsgebieden en de mogelijkheden voor systeemintegratie zijn enorm gegroeid. Bovendien wordt mass customization dankzij AM werkelijkheid en dat biedt nieuwe kansen om voorop te blijven lopen in een sterk concurrerende (wereld)markt. Kortom: Additive Manufacturing breekt door in de hightech- en maakindustrie!

AM for Production is het AM kennis- en netwerkevenement voor hightech- en maakbedrijven
Met een sterke focus op verbinding, inhoudelijke kennisoverdracht, praktijkcases en ketenintegratie, is AM for Production het nieuwe en jaarlijkse AM netwerkevenement voor hightech- en maakindustrie.

Als professional in de hightech- en maakindustrie komt u laagdrempelig in contact met high-end AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers, systemintegrators, randapparatuur, software en firmwareleveranciers, start-ups en kennis- en netwerkorganisaties. Het is ook de plek waar de gehele keten samen komt en waar kennis en ervaringen gedeeld worden om uitdagingen rondom integratie in onder andere bestaande productieomgevingen, productontwikkeling en engineeringsprocessen aan te gaan. Samen brengen we AM naar hightech- en maakproductie!

Gegevens

Begin:
29 maart 2023 van 9:00 am
Einde:
30 maart 2023 van 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://amforproduction.nl/

Organisator

Mikrocentrum
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
E-mail:
events@mikrocentrum.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0736293208
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!