Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basics of Industrial Processing

29 september 2022 van 9:00 am tot 12:00 pm

Door middel van het tonen van basistechnieken in het proces nemen we zowel startende professionals als ervaren vakmensen mee in de basis van de technologie. Deskundigen uit de bedrijfsketen en exposanten van de World of Industrial Processing sommen basistechnieken op. Denk hierbij aan automatisering, instrumenten, analyse, opslag, mengen, doseren, wegen, bewerken, verpakken, et cetera.

Met de betrokken exposanten worden zes basistechnieken gekozen, waarbij de sprekers dieper in zullen gaan op deze technieken, om zowel leken als professionals de basis van de technologie duidelijk te maken. Bij voorkeur met concrete toepassingen en nooit met focus op de producten, maar met de focus op de technologie.

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
9:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/wots/seminars/basics-of-industrial-processing/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!