Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Journaal

28 september 2022 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Het FEDA Journaal brengt je in een half uur up-to-date over de laatste ontwikkelingen in onze branche.

Deze keer presenteren wij het journaal live vanuit de Jaarbeurs Utrecht. Wij gaan hiervoor in gesprek met exposanten (FEDA-leden) en bezoekers van de FEDA-lounge tijdens de WoTS 2022. Het journaal presenteren wij om 13.00 uur op 28, 29 en 30 september vanaf de FEDA-lounge.

Het FEDA Journaal is een snelle nieuwsupdate over onderwerpen die elk bedrijf binnen onze branche raakt. De vakbeurs vakbeurs World of Technology & Science (WoTS) is een uitgelezen moment om in gesprek te gaan met onze FEDA-leden en onze bezoekers van de FEDA-lounge. Onze BI-specialist zal u voorzien van een update en we informeren u over IndustryID en vele kennisitems. U mag het niet missen. Stay tuned op onze kanalen!

Meer informatie

Gegevens

Datum:
28 september 2022
Tijd:
1:00 pm tot 2:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-journaal-4/

Organisator

FEDA
Telefoon:
0183 - 822 992
E-mail:
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!