Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Procesoptimalisatie in de Food & Beverage

29 september 2022 van 9:00 am tot 12:30 pm

Efficiënt produceren in de food & beverage-sector is een must. Voedsel moet immers 24/7 geproduceerd kunnen worden. Maar hoe kan dit duurzaam? En hoe zit het met moderne hygiënemaatregelen?

Tijdens deze seminars wordt dieper ingegaan op deze uitdagingen. Want elk proces is in theorie verder te optimaliseren, maar hoe zit dat in de praktijk?

PROGRAMMA

START & EINDTIJD BESCHRIJVING
09:00 – 09:30 Ontvangst
09:30 – 09:55 Raman spectroscopie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Rolf Wolthuis – Endress + Hauser

09:55 – 10:20 Procesoptimalisatie door inline metingen (UV-VIS & Brix) en data-analyse

Thijs van Delft, IMD BV | In samenwerking met ELSCOLAB

10:20 – 10:45 Meet- en regeltechniek in de Food & Beverage

Marco Teunizen, JUMO

10:45 – 11:00 Pauze
11:00 – 11:25 Procesoptimalisatie bij hoog viskeuze producten, zelfs met ingesloten gas

Patrick Iskes, KROHNE

11:25 – 11:50 Dé 3 stappen naar veilige & hygiënische perslucht

Festo

11:50 – 12:15 Hoe trends vertalen naar tevreden stakeholders en winst?

Chiel Spruit, Siemens

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
9:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/wots/seminars/procesoptimalisatie-in-de-food-beverage/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden