Efficiënt produceren in de food & beverage-sector is een must. Voedsel moet immers 24/7 geproduceerd kunnen worden. Maar hoe kan dit duurzaam? En hoe zit het met moderne hygiënemaatregelen?
Tijdens deze seminars wordt dieper ingegaan op deze uitdagingen. Want elk proces is in theorie verder te optimaliseren, maar hoe zit dat in de praktijk?
START & EINDTIJD | BESCHRIJVING |
---|---|
09:00 – 09:30 | Ontvangst |
09:30 – 09:55 | Raman spectroscopie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie
Rolf Wolthuis – Endress + Hauser |
09:55 – 10:20 | Procesoptimalisatie door inline metingen (UV-VIS & Brix) en data-analyse
Thijs van Delft, IMD BV | In samenwerking met ELSCOLAB |
10:20 – 10:45 | Meet- en regeltechniek in de Food & Beverage
Marco Teunizen, JUMO |
10:45 – 11:00 | Pauze |
11:00 – 11:25 | Procesoptimalisatie bij hoog viskeuze producten, zelfs met ingesloten gas
Patrick Iskes, KROHNE |
11:25 – 11:50 | Dé 3 stappen naar veilige & hygiënische perslucht
Festo |
11:50 – 12:15 | Hoe trends vertalen naar tevreden stakeholders en winst?
Chiel Spruit, Siemens |