Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Procesoptimalisatie in de Food & Beverage

29 september 2022 van 9:00 am tot 12:30 pm

Efficiënt produceren in de food & beverage-sector is een must. Voedsel moet immers 24/7 geproduceerd kunnen worden. Maar hoe kan dit duurzaam? En hoe zit het met moderne hygiënemaatregelen?

Tijdens deze seminars wordt dieper ingegaan op deze uitdagingen. Want elk proces is in theorie verder te optimaliseren, maar hoe zit dat in de praktijk?

PROGRAMMA

START & EINDTIJD BESCHRIJVING
09:00 – 09:30 Ontvangst
09:30 – 09:55 Raman spectroscopie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Rolf Wolthuis – Endress + Hauser

09:55 – 10:20 Procesoptimalisatie door inline metingen (UV-VIS & Brix) en data-analyse

Thijs van Delft, IMD BV | In samenwerking met ELSCOLAB

10:20 – 10:45 Meet- en regeltechniek in de Food & Beverage

Marco Teunizen, JUMO

10:45 – 11:00 Pauze
11:00 – 11:25 Procesoptimalisatie bij hoog viskeuze producten, zelfs met ingesloten gas

Patrick Iskes, KROHNE

11:25 – 11:50 Dé 3 stappen naar veilige & hygiënische perslucht

Festo

11:50 – 12:15 Hoe trends vertalen naar tevreden stakeholders en winst?

Chiel Spruit, Siemens

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
9:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/wots/seminars/procesoptimalisatie-in-de-food-beverage/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!