Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandveiligheid in stallen – Preventieve technologieën

7 januari 2021 van 2:00 pm tot 3:30 pm

Welke (nieuwe) technologie is er beschikbaar voor brandveiligheid in de stal? En welke combinaties kunnen er gemaakt worden voor een dubbele inzetbaarheid van de technologie, waardoor investeringen zich makkelijker terugverdienen?

In dit webinar gaan we kort in op verschillende lopende initiatieven, delen boeren hun ervaring en perspectief, en vertellen een aantal technologiebedrijven iets over hun oplossingen. Daarna is er ruimte voor interactie. Tijdens deze interactie gaan we ook op zoek naar slimme combinaties van technologie, bijvoorbeeld in combinatie met beheersing van het stalklimaat.

Programma

  • Update Actieplan brandveilige stallen.
  • Verzekering: aandachtspunten vanuit de verzekeraar.
  • Ervaringsverhalen, geleerde lessen in de praktijk. Twee verhalen van boeren die een stalbrand hebben meegemaakt. De harde lessen.
  • Kansrijke oplossingen? Welke (nieuwe) technologie is er beschikbaar voor brandveiligheid in de stal: sensoriek, branddetectie, rookdetectie, verneveling, vlamboogdetectie.
  • Interactie met deelnemers via polls / discussie (slimme-) combinaties van technologie in de stal: Hoe kan bestaande en nieuwe technologie gekoppeld worden voor meerdere toepassingen?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!