Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CHemistry as INnovative Science (CHAINS)

8 december 2020 van 9:00 am tot 9 december 2020 van 5:00 pm

CHAINS is het grootste jaarlijkse chemiecongres in Nederland. Dit is hét evenement waar chemici, van promovendi en postdocs tot hoogleraren en R&D-wetenschappers, uit wetenschap en industrie bijeenkomen.

CHAINS 2020 gaat digitaal!

Effect Covid-19 op CHAINS 2020

NWO houdt zich aan de door de overheid aangekondigde maatregelen om verdere verspreiding van het Covid-19 (corona-virus) te voorkomen. Deze maatregelen maken een normale CHAINS-editie onmogelijk. We gaan daarom optimaal gebruikmaken van de technologische mogelijkheden om een geweldige online CHAINS 2020 te creëren.

Zelfs zonder beperkingen op het aantal deelnemers dat aanwezig kan zijn op evenementen en conferenties zoals CHAINS, zijn er nog steeds praktische beperkingen die een normale CHAINS-editie onmogelijk maken. Door social distancing kunnen we bijvoorbeeld maar een klein aantal mensen in  de zalen plaatsen. Zelfs de grootste zaal is beperkt tot slechts een fractie van het normale aantal CHAINS-deelnemers. Daarom hebben we besloten om in 2020 volledig digitaal te gaan, uiteraard met noodzakelijke programmawijzigingen.

Online programma

Een stimulerend programma toont de beste en meest recente ontwikkelingen in de Nederlandse chemie. Door de mogelijkheden voor interactie en wetenschappelijke uitwisseling te maximaliseren, verwachten we de chemische gemeenschap te blijven verbinden, inclusief junior en senior wetenschappers uit de academische wereld en de industrie.

We zijn nu bezig de mogelijkheden te onderzoeken om de deelnemers een spannend en uitnodigend online programma te bieden. Dit betekent dat we ook moeten nadenken over een ander programma voor de digitale CHAINS-beleving. Bijvoorbeeld: hoewel CHAINS nog steeds twee dagen duurt, mag je verwachten dat het programma korter is dan normaal. We willen niet dat je de hele dag achter een scherm zit, daarom nemen we voldoende pauzes op in het digitale programma. We denken ook na over een sociaal programmaonderdeel waaraan je optioneel mee kunt doen. We zullen jullie binnenkort informeren over onze plannen en hopen dat jullie allemaal enthousiast zijn om mee te doen!

Ideeën voor het online programma?

Heb je ideeën waarmee wij een onvergetelijke online CHAINS 2020 kunnen creëren? Neem dan contact met ons op via .

Gegevens

Begin:
8 december 2020 van 9:00 am
Einde:
9 december 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.nwo.nl/actueel/evenementen/chains
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!