Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulair Ondernemen

29 april 2020 van 9:00 am tot 10:00 am

iTanks event

iBrainstorm ‘Circulair Ondernemen’ (Online)

Op 29 april 2020 organiseert iTanks om 09.00 uur een online iBrainstorm rondom het thema ‘Circulaire Economie’. Schrijf je in voor het event, dan ontvang je een agenda uitnodiging met de link naar de online meeting.

CIRCO Programma
In een circulaire economie kijk je verder dan ‘morgen klaar’. De winst van een product zit hem niet meer in het produceren en verkopen, maar begint daarna pas. Rond het leven van een product kan op vele manieren waarde worden gecreëerd, voor bedrijven, gebruikers en leefomgeving.

CIRCO is een programma voor bedrijven waarin je kennis maakt met de principes van de circulaire economie, kansen verkent voor jouw onderneming en naar huis gaat met een visie voor de lange termijn en een stappenplan voor morgen. Want wie zich richt op gebruik in plaats van verbruik, en op het cultiveren van waarde in plaats van alleen het verkopen, herkent nieuwe uitdagingen en kansen.

Rabobank is een partner van CIRCO. Dave de Held rayondirecteur Rotterdam-Zuid van Rabobank Rotterdam praat u bij over duurzaam ondernemen en over het programma CIRCO in het bijzonder. Growing a better world together.

Het programma

09.00 uur Opening, iedereen online
09.05 uur Introductie en keynote
09.25 uur Vragen en brainstorm
10.00 uur Uiterlijk einde

Gegevens

Datum:
29 april 2020
Tijd:
9:00 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Website:
https://itanks.eu/event/ibrainstorm-circo-track-online/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/

Locatie

Online event
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!