Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cyber symposium

10 maart 2020 van 1:00 pm tot 10:00 pm

AFCEA Cyber event 2020 en de XXII ste DCWC roundtable gecombineerd tot 1 Cyber symposium

AFCEA The Hague Chapter en DCWC hebben de krachten gebundeld en zetten zich samen in om dit Cyber symposium tot een succes te maken. Met inachtneming van de DCWC regel “géén commerciële sprekers” hebben we ook nu weer een interessante line-up van sprekers uit bedrijfsleven en overheid bereid gevonden om hun verhaal met u te delen.

De opzet van de dag is wat anders dan anders. We beginnen om 13:00 uur met de opening van de dag en het middagprogramma wat gericht is op “Waar komt de dreiging vandaan?” Te 17:30 stopt het middagprogramma en om 19:00 starten we met het avondprogramma.

Op dit moment zijn we het programma aan het samenstellen. De agenda zullen we hier publiceren als we alles klaar hebben.

U kunt een keuze maken uit verschillende tickets, alle tickets zijn gratis;

Middagprogramma zonder maaltijd

Middagprogramma met maaltijd (op eigen kosten)

Avondprogramma zonder maaltijd

Avondprogramma met maaltijd (op eigen kosten)

Middag + avondprogramma met maaltijd (op eigen kosten)

Let op! Aanmelden met Defensie mail adres is voor ons aanleiding om geen verdere vragen te stellen omdat we er vanuit gaan dat u toegang hebt tot de kazerne. Na aanschaf van een ticket krijgt u van ons nog de vraag om aanvullende, privacygevoelige gegevens aan te leveren voor toegang tot de kazerne, Over de manier van aanleveren kunnen we in onderhandeling gaan….

Gegevens

Datum:
10 maart 2020
Tijd:
1:00 pm tot 10:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cyber-symposium-91751841227

Locatie

Generaal Majoor Kootkazerne
100 Wolweg
Stroe, GE 3776 LR Netherlands
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!