Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Brainportondernemer van morgen

10 december 2020 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Brainport meets Brainport: De Brainportondernemer van morgen

Ook tijdens Corona draait de hightech & maakindustrie over het algemeen goed door in Brainport. We kijken daarom met veel vertrouwen naar de toekomst.

Om deze toekomst vorm te geven, is het van groot belang dat jonge talenten het ondernemerschap kunnen ontdekken bij zichzelf. Zij zijn immers de Brainportondernemers van morgen en hiermee een belangrijk onderdeel van het toekomstige ecoysteem. Tijdens de tweede digitale Brainport meets Brainport gaan we daarom met de jonge talenten in gesprek. Zo maken we onder andere kennis met enkele studententeams en startups. We gaan op zoek naar hun drijfveren en naar wat zij nodig hebben om een succesvol bedrijf te starten in ons ecosysteem.

Het programma is als volgt:

  • Opening door Rudy van Beurden (Moderator)
  • Terugblik op afgelopen jaar door John Jorritsma (Voorzitter Stichting Brainport)
  • Het verhaal achter de startups met Mark Verhagen (RIFT) en Paul Wouters (Tech2B)
  • De valkuilen voor jonge ondernemers met Piet van der Wielen (Brainport Development)
  • Wrap-up door Robert-Jan Smits (voorzitter College van Bestuur TU/e)

Laat je inspireren en meld je aan voor Brainport meets Brainport op donderdag 10 december van 16.00 – 17.00 uur. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een link waarmee je de livestream kunt volgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!