Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digital Lunch #1 – Economisch vooruitzicht 2021

19 januari 2021 van 12:00 pm tot 1:00 pm

Tijdens onze nieuwe digitale evenementenreeks nodigen wij u uit om de lunchpauze virtueel samen door te brengen. Hoewel fysiek netwerken helaas nog niet mogelijk is, willen we u graag ondersteunen bij het uitbreiden van uw netwerk en u de mogelijkheid bieden om in contact te komen met andere leden. Daarnaast geven we u inzicht in actuele thema’s en bent u uiteraard van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie.

De eerste digitale lunch vindt plaats op 19 januari 2021 van 12.00-13.00 uur via Microsoft-Teams en biedt u de mogelijkheid om informeel en vanuit huis nieuwe contacten te leggen.

We trappen het jaar af met een economische vooruitblik op het jaar 2021 van DNHK-bestuursvoorzitter Ron van het Hof, Chairman Board of Management Euler Hermes AG. In gesprek met DNHK-directeur Günter Gülker deelt Van het Hof zijn verwachtingen voor het nieuwe jaar en worden verschillende mogelijke scenario’s tegen het licht gehouden. Uiteraard heeft ook u de mogelijkheid om uw ondernemersvragen te stellen aan de bestuurder van een van de grootste kredietverzekeraars ter wereld.

Aansluitend kunt u de lunch voortzetten in kleinere groepen, waarbij u kunt napraten over de visie van Ron van het Hof en met andere ondernemers vooruit kunt blikken op 2021.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!