Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dijken en Rivieren

2 september 2020 van 9:30 am tot 3 september 2020 van 5:00 pm

Dé vakbeurs Dijken & Rivieren 2020

Showroom van Nederland Waterland wil haar kennis delen met andere landen

Woensdag 2 en donderdag 3 september 2020 is het zo ver. Dan opent de Jaarbeurs haar deuren voor de eerste alles omvattende vakbeurs en het congres voor de Nationale en Internationale sector Waterbouw.

De Jaarbeurs in Utrecht zal het podium bieden aan honderden bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de waterbouwsector en die hun kennis internationaal willen delen. Deze bedrijven en organisaties werken onder andere aan het versterken van dijken om zo overstromingen te voorkomen; een zeer actueel topic, voor zowel Nederland, als talloze andere landen.

Deze speciale vakbeurs zal groots worden opgezet om het belang van deze branche extra te benadrukken, want Nederland zou er heel anders uit hebben gezien zonder het bestaan van deze vakmensen. Voor zowel de bezoekers als de bedrijven die op deze vakbeurs exposeren zal het een interessante beurs worden die u niet mag missen.

Gegevens

Begin:
2 september 2020 van 9:30 am
Einde:
3 september 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.dijkenenrivieren.nl/

Organisator

Jaarbeurs
Telefoon:
030 295 59 11
E-mail:
info@jaarbeurs.nl
Website:
http://www.jaarbeurs.nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!