Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duitslanddag

14 september 2020 van 9:30 am tot 5:30 pm

€ 75

Duitslanddag – Doeltreffend de Duitse markt op

Op Duitslanddag komt u meer te weten over de mogelijkheden die Duitsland biedt om uw producten/diensten te promoten. Duitsland vraagt om een andere aanpak dan Nederland. Waar zitten de verschillen? Wat zijn de belangrijkste factoren voor succes bij de buren?

Duitsland is dicht bij huis en mede door de grote van de afzetmarkt biedt het land enorm veel mogelijkheden. Toch moet je het veroveren van de Duitse markt niet onderschatten. Een Nederlands bedrijf is in Duitsland nog lang geen merk, je zult dus daar weer opnieuw je merk moeten gaan opbouwen. Daarnaast zijn er grote verschillen waar je rekening mee moet houden. Zo is de wetgeving in Duitsland compleet anders dan in Nederland, ook de betaalmethodes zijn anders. Deze zaken vragen om een andere aanpak dan dat je gewend bent. Je moet echter niet alles anders aanpakken en vooral dicht bij jezelf blijven.

Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers (met max. 4 personen), die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden. Vanaf de vijfde deelnemer namens uw bedrijf wordt automatisch 75€ in rekening gebracht. U ontvangt hierover bericht van de DNHK.

Bent u adviseur, dienstverlener, coach, trainer of op enigerlei andere wijze betrokken bij de begeleiding van bedrijven naar of op de Duitse markt, dan behoort u niet tot de initiële doelgroep van de Duitslanddag. Desondanks verwelkomen wij u uiteraard graag in De Fabrique in Utrecht. De deelnamekosten bedragen in dat geval 75€ (excl. BTW) per deelnemer.Hierbij wordt een korting verleend aan leden van de Duits-Nederlandse Handelskamer: DNHK-leden in een adviserende rol ontvangen geen factuur over de eerste twee aanmeldingen per bedrijf.

 

Locatie

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
Utrecht, 3542 DA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 240 4030
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!