Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dutch Technology Week

31 mei 2021 van 9:00 am tot 6 juni 2021 van 5:00 pm

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

De 10e  editie van de Dutch Technology Week (DTW) is van 31 mei tot en met 5 juni 2021. Tijdens deze week staan wonderlijke en innovatieve technologieverhalen centraal.

Anders dan andere jaren uiteraard, want een groot deel van het programma zal online plaatsvinden.
Maar net als altijd krijgen technologie en de hightech industrie en een podium. Hightech is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Doelstellingen van de Dutch Technology Week
De Dutch Technology Week heeft het versterken van de Nederlandse
hightech sector als doel door:

  • successen van de Nederlandse hightech sector in beeld te brengen
  • enthousiasme over en trots op de Nederlandse hightech sector te
    bevorderen
  • verwondering over technologie te bewerkstelligen
  • bewustzijn te creëren dat ondernemerschap, vakmanschap, creativiteit
    en denkkracht essentieel zijn voor deze sector
  • keuze voor de sector via studie en/of beroep te stimuleren.

Gegevens

Begin:
31 mei 2021 van 9:00 am
Einde:
6 juni 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!