Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Europese Maritieme Dag

20 mei 2021 van 9:00 am tot 21 mei 2021 van 5:00 pm

Europese Maritieme Dag in Den Helder op 20 en 21 mei 2021

De European Maritime Day (EMD) Conference is het jaarlijkse tweedaagse evenement waarbij de Europese maritieme gemeenschap bijeenkomt om te netwerken, te discussiëren en gezamenlijke actie te smeden op het gebied van maritieme zaken en duurzame blauwe economie. Dit jaar is het een gecombineerd online/hybride event.

EMD Conference is de plek waar ‘Ocean Leaders Meet’ samenkomen. Het biedt een interactieve ervaring om de huidige stand van zaken over een breed scala aan kwesties met betrekking tot de blauwe economie en het mariene milieu aan te halen en manieren te bespreken om vooruit te komen. Het bevat een groot aantal vooraanstaande sprekers, meerdere breakout-sessies en projectpitchsessies georganiseerd door belanghebbenden en diensten van de Europese Commissie, evenals honderden B2B-vergaderingen. EMD richt zich op professionals uit bedrijven, overheden, overheidsinstellingen, NGO’s en de academische wereld. De conferentie wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Den Helder, de provincie Noord-Holland en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De CoP Noordzee werkt hier ook aan mee, in het bijzonder voor de Blueinvest Roundtable.

Aanmelden
Reserveer 20 en 21 mei in uw agenda en schrijf je direct in voor deelname. Meer informatie over het programma en deelnemers ontvang je in aanloop naar de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 14 mei 2021. Meld je aan via onderstaande link.
Aanmelden en programma

Gegevens

Begin:
20 mei 2021 van 9:00 am
Einde:
21 mei 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!