Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grenzen verleggen met PLCnext Technology voor software engineers

15 februari 2023 van 9:00 am tot 4:00 pm

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan.

Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform!

Inhoudelijk:

Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met unieke kenmerken van de PLCnext Technology. De deelnemer leert hoe het platform is opgebouwd en krijgt een introductie in de onbegrensde mogelijkheden door de combinatie van realtime applicaties en open-source. De deelnemer verlaat de workshop met de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Tijdens deze workshop komen niet alle mogelijkheden van de engineeringssoftware PLCnext Engineer aan de orde. Diegene die meer wil weten over de engineeringssoftware PLCnext Engineer, verwijzen wij naar de onderstaande e-learning modulen of het PLCnext Info Center

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor software engineers die hun grenzen willen verleggen en nieuwe kansen willen creëren binnen de industriële automatisering. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, dient hij/zij basiservaring te hebben met programmeren.

Gegevens

Datum:
15 februari 2023
Tijd:
9:00 am tot 4:00 pm
Serie:
Evenement Categorie:
Site:
https://industriekalender.nl/linkout/36267

Organisator

Phoenix Contact
Telefoon
+31 (0)316 59 17 20
E-mail
info@phoenixcontact.nl
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden