Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Roadmap naar een geslaagde beursdeelname

16 januari 2024 van 9:00 am tot 12:30 pm

Tijdens deze workshop helpen we je aan de hand van een duidelijke roadmap de deelname van jouw bedrijf aan een vakbeurs beter voor te bereiden, uit te voeren en na te bewerken. Cruciaal voor een geslaagde beursdeelname. Want die bestaat niet alleen uit een mooie stand en een paar gezellige beursdagen.

Doel workshop
Je krijgt meer inzicht in het belang van een goede voorbereiding en nabewerking van een beurs en wat dit voor de beursdagen zelf betekent. Aan de hand van een heldere roadmap ga je tijdens de workshop al aan de slag met:

  •  wat je met de beurs wilt bereiken en wat je daarvoor vooraf moet regelen;
  •  welke activiteit tijdens de beurs daarvoor van belang is;
  •  wat er nodig is om na afloop het succes van de beurs te verhogen.

Voor wie bestemd?
Deze workshop is relevant voor mensen die betrokken zijn binnen hun organisatie om een beursdeelname te organiseren of te coördineren. En meer willen halen uit hun volgende beursdeelname of van mening zijn dat er nog meer uit te halen valt.

Resultaat
Het resultaat van de workshop zelf is een aandachtspuntenlijst op basis van de roadmap waaraan je de komende tijd gaat werken. Je werkt dus aan een concreet stappenplan om een beter resultaat tijdens een volgende vakbeurs te behalen.

Na afloop van de workshop maken we afspraken voor online individuele overlegmomenten om de voortgang te bespreken. Ook zullen nog enkele gezamenlijke online momenten plaatsvinden om ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Prijs & facturatie
Deelname aan deze workshop + online begeleiding bedraagt € 789,00 (excl. 21% btw per persoon). Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 689,00 exclusief 21% btw.

Meld je hier aan voor deelname aan deze workshop

Gegevens

Datum:
16 januari 2024
Tijd:
9:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/workshop-roadmap-naar-een-geslaagde-beursdeelname/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden