Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Grenzen verleggen met PLCnext Technology voor software engineers

10 mei 2023 van 9:00 am tot 4:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 15 februari 2023 om 9:00 am

Eén evenement op 14 maart 2023 om 9:00 am

Eén evenement op 20 juni 2023 om 9:00 am

Eén evenement op 5 september 2023 om 9:00 am

Eén evenement op 11 oktober 2023 om 9:00 am

Eén evenement op 13 december 2023 om 9:00 am

Eén evenement op 10 mei 2023 om 9:00 am

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan.

Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform!

Inhoudelijk:

Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met unieke kenmerken van de PLCnext Technology. De deelnemer leert hoe het platform is opgebouwd en krijgt een introductie in de onbegrensde mogelijkheden door de combinatie van realtime applicaties en open-source. De deelnemer verlaat de workshop met de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Tijdens deze workshop komen niet alle mogelijkheden van de engineeringssoftware PLCnext Engineer aan de orde. Diegene die meer wil weten over de engineeringssoftware PLCnext Engineer, verwijzen wij naar de onderstaande e-learning modulen of het PLCnext Info Center

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor software engineers die hun grenzen willen verleggen en nieuwe kansen willen creëren binnen de industriële automatisering. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, dient hij/zij basiservaring te hebben met programmeren.

Meer informatie

 

Organisator

Phoenix Contact
Telefoon:
+31 (0)316 59 17 20
E-mail:
info@phoenixcontact.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!