Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

H2 Hub Nederland

30 september 2021 van 12:00 pm tot 5:00 pm

Sinds de Europese Commissie het “Fit for 55” pakket bekend heeft gemaakt, kunnen de volgende stappen gezet worden richting de energietransitie. Het belang van groene waterstof is steeds belangrijker aan het worden om een duurzaam energiesysteem te kunnen realiseren.

Op korte termijn weten we dat er een toenemende vraag is in de industriesector naar groene waterstof. Maar op lange termijn is de verwachting dat de vraag naar een klimaat neutrale energiedrager ook zal opspelen bij industrieën zoals mobiliteit, elektriciteit en transport.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van watermanagement en onze ligging in Europa, kan Nederland zichzelf positioneren als dé waterstof hub van Europa. Maar, hoe fit zijn wij eigenlijk voor het pakket van de Europese Commissie? En hoe kunnen wij de groene waterstof backbone van Europa worden?

Praat met ons mee op 30 september, 2021 over de ketens van de toekomst, kansen en ontwikkelingen op het gebied van groene waterstof!

Gegevens

Datum:
30 september 2021
Tijd:
12:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.managementproducties.com/nl/energie-industrie/h2-hub-nederland

Organisator

Management Producties
Telefoon:
+31 (0)10 435 04 77
E-mail:
info@managementproducties.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!