Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingcafé – Krapte op de arbeidsmarkt: next crisis?

2 juli 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

‘Aanhoudende arbeidsmarkkrapte leidt tot méér dan een economische crisis. Bedrijven kunnen niet de gewenste kwaliteit en hoeveelheid producten en diensten leveren. Werkdruk en uitval nemen toe. Omzet, productiviteit en concurrentievermogen blijven achter en dat remt zowel de economische groei als de klimaataanpak,’ waarschuw hoogleraar arbeidsmarkt Ton Wilthagen in een artikel in het FD.

Wij gaan over dit onderwerp met elkaar in discussie tijdens het STEMmingscafé. Want is de krapte op de arbeidsmarkt ‘next crisis’? En ook omdat in een technische B2B omgeving het bouwen aan een sterk werkgeversmerk (employer brand) nog geen usance lijkt.

Lees hier het betreffende artikel ter voorbereiding op het STEMmingscafé van a.s.

Kom je (ook) weer aanwaaien en je stem laten horen?

Het STEMmingscafé
dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!