Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe maak ik mijn plant slimmer?

28 januari 2020 van 2:00 pm tot 2:30 pm

Er wordt veel geschreven over IIoT en we zien een verschuiving van OT naar IT. Maar alleen met een Cloud oplossing zijn we er niet. Er wordt dan aan een heleboel belangrijke zaken voorbij gegaan. Het belangrijkste punt is: Waarom doe ik het? Er moet een duidelijk doel zijn om aan een IIoT project te beginnen. Op het moment dat dat duidelijk is komen er ineens weer een hele berg vragen op. Vragen zoals: Welke data is er in de instrumenten beschikbaar en helpen die om mijn doel te bereiken? Tevens is het belangrijk om de data te kunnen ontsluiten. Oftewel is de huidige infrastructuur geschikt om de doelstelling te halen?

Een hoop beren op de weg, maar er zijn oplossingen mits daar vooraf goed over wordt nagedacht. In deze lezing probeer ik op de meeste vragen een antwoord te formuleren.

Endress+Hauser – Aldert Schollaardt

Naar het  programma

Dit betreft een lezing op het PPA event

Gegevens

Datum:
28 januari 2020
Tijd:
2:00 pm tot 2:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://fhi.nl/productieprocesautomatisering/programma-2020/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!