Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holland Lifescience Technologies Event

18 mei 2021 van 1:00 pm tot 6:00 pm

Kansen voor de High Tech: Biomedische Productie

Op woensdag 18 mei 2022 organiseert het cluster Holland Lifescience Technologies (embedded in High Tech NL) een evenement om  interessante innovatie- en business kansen te delen! Zo houden wij onze leden van High Tech NL op de hoogte van dit interessante werkvelden, zodat ze hun expertise in kunnen zetten in deze opkomende nieuwe markt.

  • Nederland heeft een goede kennisbasis op het gebied van biotech en lifesciences. Nederlandse researchers hebben een significante voorsprong op andere landen en in de wetenschappelijke labs is er al heel veel mogelijk.
  • Nu is het zaak om op te schalen en nieuwe waardeketens te smeden. Daar is High Tech Equipment voor nodig. Voortbouwend vanuit de verworven sterktes uit de semicon industrie, kan het hightech ecosysteem hier een heel waardevolle rol vervullen.
  • Door het creëren van de condities voor nieuwe lifescience business en het oplijnen van partners in de waardeketen, kunnen we van lab naar fab.
  • Biomedische productietechnologie gaat echt over high value production. Zeer interessant als markt dus. En middels deze innovaties dragen we bij aan de kwaliteit van leven.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!