Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Impact Coronavirus op Industrie & Logistiek

12 mei 2020 van 3:30 pm tot 4:30 pm

Nevi

Nevi Meetup: Impact Coronavirus op flexibele schil

Industrie & Logistiek: is jouw organisatie voorbereid op de impact van het Coronavirus op de flexibele schil?

In deze online meetup voor de sectoren Industrie en Logistiek behandelen wij enkele belangrijke feiten die je moet weten.

Het Coronavirus raakt alle sectoren. Een logisch gevolg is dat er kritisch naar de inzet en kosten van extern personeel wordt gekeken.

In deze meetup geeft adviesbureau Labor Redimo een inzicht in de effecten van het virus op externe inhuur binnen organisaties en de overeenkomsten met bureaus. En hoe je optimaal kunt voorbereiden op ‘the day after Corona’.

Spreker

Bertrand Prinsen, mede-oprichter en managing partner Labor Redimo. Labor Redimo is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 16 specialisten. Al 15 jaar helpen zij organisaties bij het optimaliseren van de werving van vast en flex. Cedeo-gecertificeerd voor organisatieadvies en bedrijfstrainingen.

Praktische informatie

Nevi Meetup zijn kleine online events via Microsoft Teams. Het maximale aantal deelnemers is 20. Vol is vol. Een dag voor de meetup ontvang je een email met daarin de link naar de online omgeving. Tip Kopieer de link naar het event in een internetbrowser (bijv. Chrome of Edge) buiten je werkomgeving (bijv. Citrix)!  Meer informatie over hoe je kunt deelnemen (ook zonder office 365-account) aan Microsoft Teams vind je hier.

Gegevens

Datum:
12 mei 2020
Tijd:
3:30 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://nevi.nl/evenement/nevi-meetup-impact-coronavirus-op-flexibele-schil-0

Organisator

Nevi
Telefoon:
088 - 33 00 700
E-mail:
088 - 33 00 700
Website:
info@nevi.nl

Locatie

Online event
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!